A sertéshústermelés gazdasági kérdései

1 000 Ft

A sertéshús évezredek óta kiemelt szerepet játszik az emberiség élelmezésében. Termelése és fogyasztása összefügg a mezőgazdaság termelési kultúrájának fejlődésével. A történelem során megfigyelhető, hogy a mezőgazdaságí termelés színvonalának emelkedésével növekedett a sertéshús fogyasztása is. A sertéstenyésztésre legközvetlenebbül a gabonatermesztés fejlődése és mindenkori termelési szinvonala hat. A gabonafélék a sertéstenyésztés legfontosabb nyersanyag-bázisát képezik, így a megtermelt és feletetésre kerülő gabona nagy része a sertéságazaton keresztül realizálódik.

1 készleten

Product Description

  • Szaktudás kiadó
  • 170 gramm
  • puha borítós
  • Méret: A5
  • 96 oldal

További információk

Tömeg 170 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A sertéshústermelés gazdasági kérdései”