Magyar Vidékért

KÉRDÉSE VAN?

  KÉRDÉSE VAN?

  X

  PÁLYÁZATOK

  A képzések mellett, vállalkozását és gazdaságát segítő szolgáltatásaink közül is válogathat.

  JELENLEG FUTÓ PÁLYÁZATOK

  VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAM
  2023-2027

  A 2023-2027-es időszakban, az új Vidékfejlesztési Program a gazdálkodók részére, üzemeik fejlesztésére ad lehetőséget, a korábbi támogatási és fejlesztési időszakokhoz hasonlóan.

  TOVÁBB

  VÁRHATÓ PÁLYÁZATOK

  MEZŐGADASÁGI KISÜZEMEK FEJELSZTÉSE

  A pályázat legjobban a fiatal gazda pályázathoz hasonlítható, annyi különbséggel, hogy kisebb az igényelhető támogatás mértéke, viszont sokkal kevesebb a kötelező vállalások száma. A pályázat további előnye, hogy valószínűleg egy profi üzleti-, és pénzügyi tervvel könnyen szert tehetünk a szabad felhasználású vissza nem térítendő támogatásra, ugyanis a nyertes pályázók ezek alapján kerülnek kiválasztásra.

  TOVÁBB

  GAZDASÁGÁTADÁS PÁLYÁZAT

  A gazdaságátadási szerződés megkötésével és egy sikeres pályázattal akár 40-100 ezer eurós támogatás is elnyerhető, ami a gazdaság működtetésére fordítható.

  TOVÁBB

  FIATAL GAZDA PÁLYÁZAT

  Ez a pályázat egy olyan tőkeinjekció a 40 év alatti vezetővel rendelkező, kisméretű mezőgazdasági üzemek részére, amellyel lehetőséget kapnak arra, hogy az 5 évnél nem régebbi gazdaságukban külső forrásból olyan fejlesztéseket hajtsanak végre, amit amúgy is megtennének pár év múlva, de most ezt előre hozhatják, mert erre kapnak támogatást.

  TOVÁBB

   Vegye fel Velünk a kapcsolatot!   Adatkezelési tájékoztató