Magyar Vidékért

KÉRDÉSE VAN?

  KÉRDÉSE VAN?

  X

  DRÓNOS MONITORING

  Cégünk vállal mezőgazdasági, növényvédelmi, ipari, és lakossági drónos szolgáltatásokat. Ezek végzéséhez minden szükséges hatósági kompetenciával és engedéllyel rendelkezünk.

  A monitoring (légi felmérés) egyik legfőbb előnye, hogy nem okoz taposási károkat. Átfogó képet kaphat multispektrális és RGB-kamerának köszönhetően a következőkhöz:

  • vadkárok felmérése,
  • tőszámlálás,
  • a különböző növényvédő szerek, lombtrágyák kijuttatási tervei,
  • valamint gyomosodási térkép elkészítéséhez.

  A drónos monitoring újabb előnye, hogy a távolságmérés koordináta alapon történik.Ennek használatával néhány centiméteres pontosságot biztosít az RTK- (valósidejű, mozgás közbeni) helymeghatározó rendszernek köszönhetően, ami sokkal pontosabb eredményt ad, mint a hagyományosnak tekinthető, GPS alapú rendszerek.

  A légi képalkotás már nem számít újkeletűnek az agrár világban, azonban a drónos megoldás vitathatatlanul leegyszerűsíti azt. A helikopteres, repülőgépes, vagy akár a műholdas szolgáltatások költségigényesek, bonyolultak és többször előzetes regisztrációhoz kötöttek, ami a kisebb területtel rendelkező gazdák számára szinte elérhetetlen vállalkozásnak számítanak. A drónok ezzel ellentétben könnyebb és olcsóbb, ezért több gazda számára nyújthat megoldást.

   Vegye fel Velünk a kapcsolatot!   Adatkezelési tájékoztató