Magyar Vidékért

KÉRDÉSE VAN?

  KÉRDÉSE VAN?

  X

  GÉPI MÉRÉSEK

  Célunk, hogy minden elérhető pénzösszeg eljusson, lehetőleg visszafizetési kötelezettség nélkül a gazdálkodóhoz.
  Emellett, kiemelt célunk az igénylésekkel, hogy az a gazdálkodás fennmaradását illetve fejlesztését szolgálja.

  DRÓNOS MONITORING SZOLGÁLTATÁS

  Cégünk vállal mezőgazdasági, növényvédelmi, ipari, és lakossági drónos szolgáltatásokat. Ezek végzéséhez minden szükséges hatósági kompetenciával és engedéllyel rendelkezünk.

  TOVÁBB

  GPS TERÜLETMÉRÉS

  A területalapú támogatások ellenőrzései során a legtöbb problémát és szankciót jelentő okot az igényelt táblák területének és elhelyezkedésének pontatlan bejelentése jelenti.

  A támogatás igénylésekor előnyösebb helyzetből indul, ha a földhivatal vagy a földmérő által kitűzött karók a tábla határán megvannak, azonban ha ezek hiányoznak, akkor a pontos területet, illetve a tábla határait csak becsülni lehet.

  TOVÁBB

  GÉPI TALAJMINTAVÉTEL

  A mintavételi koordinátákhoz rendelt talajvizsgálati eredményekből színvonalas térképi anyag készíthető, amely alapjául szolgálhat a későbbiekben táblán belül differenciált input anyag (műtrágya, vetőmag, növény-védőszer) kijuttatás megvalósításához.

  TOVÁBB

  LABOROS VIZSGÁLATOK

  A jövedelmező gazdálkodás alapja a talaj – azok a rendszerek, amelyek erre épülnek, a csúcstechnika és az inputanyagok garmadája nélkül is sikeresek lehetnek.

  Talajvizsgálati megoldásainkkal nem a talajod jelenlegi állapotára koncentrálunk, hanem azt szeretnénk megtudni, hogyan fognak a talajaid reagálni a beavatkozásokra, legyen szó tápanyagról, talajjavításról vagy művelésről.

  TOVÁBB

  TÁPANYAG GAZDÁLKODÁSI TERV

  A tápanyag-gazdálkodási tervet évente a talajvizsgálati eredmények, valamint – amennyiben releváns, pl. ültetvényes célcsoportok esetében – a levélanalízis eredménye alapján kell elkészíteni. A tápanyag-gazdálkodási terv elkészítése során meg kell határozni a kijuttatható elem(ek)re vonatkozó hatóanyag hektáronkénti maximális mennyiségét.

  TOVÁBB

  A KÉPZÉSEK ÉRDEKELNEK

   Vegye fel Velünk a kapcsolatot!   Adatkezelési tájékoztató