Magyar Vidékért

KÉRDÉSE VAN?

  KÉRDÉSE VAN?

  X

  SZOLGÁLTATÁSAINK

  A képzések mellett, vállalkozását és gazdaságát segítő szolgáltatásaink közül is válogathat.

  Több évtizedes tapasztalattal és elkötelezettséggel dolgozunk azon, hogy a vidékünkön élő gazdálkodók és agrárvállalkozások részére a legmagasabb szintű szakmai segítséget és támogatást nyújtsuk. Egy olyan partnerségben hiszünk, amely segít gazdálkodóinknak eligazodni a gazdasági, jogszabályi és finanszírozási környezetben.

  PÁLYÁZATÍRÁS

  Teljes körű pályázati projektmenedzsmentet vállalunk a pályázati felkészítéstől, előminősítéstől a záró elszámolás benyújtásáig.
  Amennyiben Önnél is felmerült az igény a pályázati források felhasználására, munkatársaink mindenben készségesen állnak a rendelkezésére, hogy beruházásait, elképzeléseit sikeresen valóra tudja váltani, még ebben a fejlesztési ciklusban.

  TOVÁBB

  TÁMOGATÁS IGÉNYLÉS

  Stabil hátterű szaktanácsadói csapatunkkal és hozzáértésünkkel zökkenőmentes ügyintézések elé nézhet – legyen szó akár TERA, AKG, ÖKO, NATURA, KAT, termeléshez kötött támogatásról.
  Támogatás igényléssel kapcsolatos egész éves adminisztrációját Mi átvállaljuk, Önnek ezzel már nem kell többet bajlódnia.

  TOVÁBB

  GÉPI MÉRÉSEK

  A tudomány és a számok sohasem hazudnak!
  Szaktanácsadásunk kiterjed a gépi talajmintavételre, a laboros talajvizsgálatra, a tápanyaggazdálkodási terv kidolgozására, GPS területmérésre, illetve drónos monitoring szolgáltatásra.

  TOVÁBB

   Vegye fel Velünk a kapcsolatot!   Adatkezelési tájékoztató