Rólunk

Ismerje meg a Magyar Vidékért Kft.!

KÜLDETÉSÜNK: A MAGYAR VIDÉK

Cégünk, a Magyar Vidékért Kft., küldetésének tekinti a magyar vidék fejlesztését és a gazdálkodók hatékony támogatását. Több évtizedes tapasztalattal és elkötelezettséggel dolgozunk azon, hogy a vidékünkön élő gazdálkodók és agrárvállalkozások részére a legmagasabb szintű szakmai segítséget és támogatást nyújtsuk. Egy olyan partnerségben hiszünk, amely segít gazdálkodóinknak eligazodni a gazdasági, jogszabályi és finanszírozási környezetben.

A Magyar Vidékért Kft. szolgáltatásai között megtalálható a szaktanácsadás, releváns szakmai képzések, pályázatírás és a támogatásigénylések hatékony kezelése. Fő célunk, hogy partnereinket aktuális és értékes információkkal lássuk el, és levegyük a vállukról a terheket. Ezzel lehetővé téve számukra, hogy a maximális profit eléréséhez sikeresen együttműködjenek velünk.

A Magyar Vidékért Kft. jelentős szereplőjévé vált Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye és egész Magyarország agrárgazdaságában, különösen a szaktanácsadás, mezőgazdasági szakmai képzések és mezőgazdasági pályázatírás területén.

Értjük, hogy a kisgazdaságok számára a helyi versenyképesség és hatékonyság kiemelt fontosságú. Képzéseink, pályázataink, szaktanácsadásunk és támogatás igényléseink segítségével hozzájárulunk ehhez a célhoz.

A nagygazdaságok számára a versenyképesség és a válsághelyzetekre való felkészültség kiemelt szempont. Megértjük, hogy a nagyvállalkozásoknak pontosan mely területeken kell növelniük a nyereséget, és ebben is segítünk.

Cégünk komplex megoldásokat kínál az agrárszektor bármely területéhez, és ezzel hozzájárulunk a gazdálkodók és vállalkozások fenntartható sikeréhez. A honlapunkon folyamatosan tájékoztatást nyújtunk szakmai képzéseinkről és az aktuális pályázati lehetőségekről.

Bízunk benne, hogy megtalálja számításait a Magyar Vidékért Kft.-nél!

Kérdése van? Írjon nekünk!