Magyar Vidékért

KÉRDÉSE VAN?

    KÉRDÉSE VAN?

    X

    KONZERVGYÁRTÓ

    KOMPLEX ÉLELMISZERIPARI ALAPKÉPZÉS FELNŐTTKÉPZÉS KERETÉBEN

    Képzésünk olyan tartósítóipari eljárások iránt érdeklődő felnőtteknek ajánlott, akik:

    • a maga termelte zöldséget-gyümölcsöt kívánja tartósítani
    • egyedi minőségű terméket akar előállítani
    • zöldség-, és gyümölcs termelők szabadpiacon már nem eladható termékeinek hasznosítását maguk akarják megoldani feldolgozással

    Miért értékes a konzervgyártó képzés?

    JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE

    A KÉPZÉS MEGKEZDÉSÉNEK FELTÉTELEI:

    • alapfokú, 8 általános iskolai végzettség
    • alkalmassági követelmények: Foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat : szükséges

    A VIZSGÁRA BOCSÁTÁS FELTÉTELEI:

    • Modulzáró vizsgák (tananyag egységenként) eredményes teljesítése

    A KONZERVGYÁRTÓ KÉPZÉS RÉSZLETEI:

    A legfontosabb 6 tananyaegységekre épül:

    • A tartósítóipari termek készítés alapjai
    • Gyümölcs készítmények gyártása
    • Zöldség és főzelék készítmények
    • Állati eredetű nyersanyagokból elállított termékek
    • Tartósítóipari gépek
    • Munkabiztonság

    KÉPZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:

    Képzés helyszíne: személyes jelenléttel Nyíregyháza

    Gyakorlat helyszínei: Megyénként kerülnek a gyakorlatok megszervezésre.

    • frissen préselt gyümölcs-zöldséglevek üzem
    • befőttgyártó üzem
    • lekvárfőző üzem
    • savanyító üzem
    • húsfeldolgozó üzem

      Vegye fel Velünk a kapcsolatot!



      Adatkezelési tájékoztató