Magyar Vidékért

KÉRDÉSE VAN?

  KÉRDÉSE VAN?

  X

  KÉPZÉSEINK

  Mezőgazdasági képzéseinket tapasztalt, gyakorlati szakemberek tartják. Az online és gyakorlati óráink interaktívak, oktatóinktól bátran kérdezhet. Tananyagaink lefedik a vizsgához szükséges témaköröket.
  Nálunk azt kapja, amiért fizet: valóban használható tudást.

  A2-ES DRÓNPILÓTA

  Ahhoz, hogy komolyabb drónokat is reptethessen, szükséges elvégeznie az A2-es drónpilóta képzést.
  Felkészítő tananyagunk tökéletesen lefedi a vizsga témaköreit, így magabiztos tudással szerezheti meg a jogosítványát.

  TOVÁBB

  SPECIÁLIS DRÓNPILÓTA

  Ha a későbbiekben tervezi, hogy permetező drónokkal szeretne foglalkozni, a speciális drónpilóta képzés alapfeltétele a növényvédelmi drónpilóta képzésnek.
  A képzés alatt minden szükséges tudást megszerez!

  TOVÁBB

  NÖVÉNYVÉDELMI DRÓNPILÓTA

  A képzés elvégzése után képes lesz önállóan kezelni a permetező drónt, manuális-, félautomata-, és automata permetezés módban is, a hozzá tartozó kiegészítő eszközökkel együtt – biztonságosan.

  TOVÁBB

  ARANYKALÁSZOS GAZDA

  Ha Fiatal Gazda pályázatban gondolkozik, tanyára költözne vagy földátadás van kilátásban, erre a képzésre szüksége lesz!
  Ez a legkomplexebb mezőgazdasági alapképzés, mely hazánkban elérhető, elvégezhető mezőgazdasági középfokú végzettséget adó felnőttképzés. Iskolarendszeren kívüli képzés, ezért felnőttek számára is könnyen elérhető.

  TOVÁBB

  KONZERVGYÁRTÓ

  Képzésünk olyan tartósítóipari eljárások iránt érdeklődő felnőtteknek ajánlott, akik: a maga termelte zöldséget-gyümölcsöt kívánja tartósítani, egyedi minőségű terméket akar előállítani, zöldség-, és gyümölcs termelők szabadpiacon már nem eladható termékeinek hasznosítását maguk akarják megoldani feldolgozással.

  TOVÁBB

   Vegye fel Velünk a kapcsolatot!



   Adatkezelési tájékoztató