Jelenleg is futó
és hamarosan induló képzéseink

Kérdése van?
Hívjon most!

Húskészítmény gyártó

Felnőttképzésünk kimondottan azoknak az állattartó mezőgazdasági termelőknek és kistermelőknek szól, akik saját maguk nevelik a sertést, baromfit, szarvasmarhát mint alapanyagot, és ehhez az alapanyaghoz hozzáadott értéket szeretnének adni feldolgozással.

Aranykalászos gazda

Ez a legkomplexebb mezőgazdasági alapképzés, mely hazánkban elérhető, elvégezhető mezőgazdasági középfokú végzettséget adó felnőttképzés. Iskolarendszeren kívüli képzés, ezért felnőttek számára is könnyen elérhető.

A2-es drónpilóta

A képzést azoknak ajánljuk, akik: szintet szeretnének lépni az A1/A3 drónpilóta jogosítvány után, munkájukhoz, esetleg hobbijukhoz szükséges, hogy A2-ben hajtsanak végre műveleteket, a közeljövőben tovább szeretnék képezni magukat speciális vagy növényvédelmi drónpilótává.

Speciális drónpilóta
  • Speciális műveleteket szeretnél végrehajtani drónnal?
  • Hivatásos drónpilótaként képzeled el magad a jövőben?
  • Permetezni szeretnél drónnal?

Akkor ez a képzés kell neked!

Növényvédelmi drónpilóta

Oktatóink a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Repülésirányító és Repülő-hajózó Tanszék oktatói, 6-7 éves drón kezelési gyakorlattal rendelkező pilóták!

A képzésen résztvevők tényleg lerepülik a  gyakorlati órákat! Nem féltjük a nagy értékű drónokat, tényleg megtanítjuk a drónok kezelésére.