Drónos monitoring

Egyszerű és gyors megoldás mezőgazdasági, növényvédelmi, ipari és lakossági célokra

Cégünk vállal mezőgazdasági, növényvédelmi, ipari, és lakossági drónos szolgáltatásokat. Ezek végzéséhez minden szükséges hatósági kompetenciával és engedéllyel rendelkezünk.

A monitoring (légi felmérés) egyik legfőbb előnye, hogy nem okoz taposási károkat. Átfogó képet kaphat multispektrális és RGB-kamerának köszönhetően a következőkhöz:

  • vadkárok felmérése,
  • tőszámlálás,
  • a különböző növényvédő szerek, lombtrágyák kijuttatási tervei,
  • valamint gyomosodási térkép elkészítéséhez.

A drónos monitoring újabb előnye, hogy a távolságmérés koordináta alapon történik.Ennek használatával néhány centiméteres pontosságot biztosít az RTK- (valósidejű, mozgás közbeni) helymeghatározó rendszernek köszönhetően, ami sokkal pontosabb eredményt ad, mint a hagyományosnak tekinthető, GPS alapú rendszerek.

A légi képalkotás már nem számít újkeletűnek az agrár világban, azonban a drónos megoldás vitathatatlanul leegyszerűsíti azt. A helikopteres, repülőgépes, vagy akár a műholdas szolgáltatások költségigényesek, bonyolultak és többször előzetes regisztrációhoz kötöttek, ami a kisebb területtel rendelkező gazdák számára szinte elérhetetlen vállalkozásnak számítanak. A drónok ezzel ellentétben könnyebb és olcsóbb, ezért több gazda számára nyújthat megoldást.

Kérdése van?

Hívja a 0620/534-9390-as számot, vagy küldjön e-mailt a kepzesinfo@videkert.hu e-mail címre, vagy kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével:

Kérjen visszahívást!