DJI Agras T30

permetező növényvédelmi drón

Állítható karok a maximális fedésért

16 fúvókás permetező rendszer – akár 8 liter / perc!

 

A T30 minden karja saját szolenoid szeleppel van ellátva, amelyek lehetővé teszik a karonkénti tömegáram állítást. A 16 fúvókával felszerelt permetező rendszer 9 méteres szórás szélességgel és akár 8 liter / perces kijuttatási sebességgel rendelkezik. A megnövelt kapacitásnak köszönhetően az Agras T30 képes akár 16 hektárnyi terület lepermetezésére mindössze egyetlen óra alatt.

 

Gömb karakterisztikájú ütközésgátló radar – Nincs vakfolt

A korábbi modellek egy irányban összpontosított radarjaival szemben a T30 gömb radarja minden irányban képes érzékelni és automatikusan kerülni az útjába kerülő akadályokat, napszaktól és időjárási körülményektől függetlenül. A drón orrán és hátulján elhelyezett kettős FPV kamerával tovább növelhetjük a munkavégzés biztonságát. A nagy fényerejű fényszóróknak köszönhetően akár sötétben is élőben követhetjük a drón útját.

Hosszú távra tervezve

Az Agras T30 vezérlő berendezéseit teljesen zárt és vízhatlan burkolat védi a környezet viszontagságaitól. Az egyszerűbb szállítás és tárolás érdekében a drón karjai összehajthatóak, így akár teljes méreténél 80%-kal kisebb helyen is könnyedén elfér.

Dupla FPV kamera a nagyobb biztonságért

A dupla FPV kamerával felszerelt Agras T30 nagy felbontású elöl- és hátulnézetet biztosít, és lehetővé teszi a repülés állapotának ellenőrzését anélkül, hogy el kellene fordítania a drónt repülés közben. A beépített reflektor pedig megduplázza a repülőgép éjszakai láthatóságát, biztonságosabb éjszakai működést eredményezve.

Automatizált munkavégzés optimalizált útvonalakon

A továbbfejlesztett intelligens küldetés tervező applikáció automatikusan megtervezi számunkra a leghatékonyabb repülési útvonalat, melynek végrehajtását valós időben kísérhetjük figyelemmel. A drón telemetria rendszerének köszönhetően azonnali visszajelzést kapunk a tartályban található folyadék mennyiségéről, illetve az akkumulátor töltöttségi állapotáról. A töréspont funkció segítségével a drón mindig pontosan ugyanonnan képes folytatni a feladatát, ahol az tartály töltés vagy akkumulátor csere miatt megszakadt.

Intelligens távirányító kiemelkedő fényerővel

Az új távirányító stabil élőkép átvitelt biztosít, akár 5 kilométeres távolságból, amely 67%-os teljesítmény növekedést jelent az előző generációkhoz képest. A nagy fényerejű 5.5 inches érintő kijelzője még intenzív napsütés mellett is kiválóan olvasható. A megnövelt hatékonyság érdekében az Agras T30 intelligens távirányítója képes egyidejűleg több drón biztonságos munkavégzését koordinálni. A további fejlesztések közt megtalálható az intenzívebb interferencia szűrés, a megnövelt jelerősség és a magas precizitású RTK vevőegység.

Folyamatos munkavégzés mindössze két akkumulátorral

A T30-hoz tervezett továbbfejlesztett intelligens akkumulátor maximális teljesítményét a gyártó 1000 töltési ciklusig, vagy 2000 hektár munkavégzésig garantálja. A hálózati töltő elosztó akár 10 perc alatt képes teljesen feltölteni egy akkumulátort, így a folyamatos munkavégzéshez mindössze két akkumulátorra és egyetlen töltőre lesz szükségünk.

T30 Spreading System 3.0 szóróberendezés

Az Agras T30-hoz már elérhető a Spreading System 3.0 repítőtárcsás szóróberendezés, melynek segítségével 40 liter űrtartalommal juttathatunk vetőmagot, műtrágyát, vagy bármilyen granulátumot a területre. A berendezés maximális szórás szélessége 7 méter, kijuttatási sebessége pedig közel 1 tonna óránként.

RÉSZLETEK:

NORMÁL ÁR: 3.840.000 Ft + ÁFA

CSOMAG ÁR: 6.400.000 Ft + ÁFA

 

Tartalmaz:

  • DJI Agras T30 drón
  • DJI Agras T30 kontroller
  • 4 db akkumulátor a folyamatos használathoz
  • Ipari töltő

LÍZING ÁR: 3.000.000 Ft-tól ELVIHETŐ!

Egyéb kiegészítők:

  • Granulátum szóró: 228.000 Ft+ÁFA
  • Tartalék 30 literes tartály: 116.000 Ft+ÁFA
  • Plusz akkumulátor: 538.000 Ft+ÁFA

Ha segítségre van szüksége vagy bővebb információ érdekli, keresse bizalommal drónpilótánkat és oktatónkat:

 

Tóth Lajos Gergő

+36 30/385-7459

tothlajosgergo@gmail.com

Kérjen visszahívást!