DJI Agras T10

permetező növényvédelmi drón

Ideális drón új gazdálkodók számára

A DJI Agras T10 rendkívül kompakt, mégis nagy teljesítményű légi megoldást kínál minden méretű és igényű mezőgazdasági területre. A 8 literes tartály és az akár 5 méteres permetezési szélesség lehetővé teszi, hogy a drón akár 6 hektár/óra területet teljesítményt is elérjen.

Könnyű és kényelmes

Az Agras T10 szénszálas vázának köszönhetően kifejezetten ellenálló és erős szerkezetű. Az egyszerűbb szállítás érdekében a drón összehajtható. Ebben az állapotban a drón eredeti méreténél 70%-kal kisebb helyet foglal. A vegyszer tartály, valamint az akkumulátor egyaránt gyorsan cserélhető, tovább növelve a drón munkavégzési hatékonyságát.

Automatikus funkciók a könnyebb repülés érdekében

A T10 egyetlen gombnyomással munkára fogható, az intuitív küldetés tervező alkalmazásnak köszönhetően erőfeszítés nélkül tervezhetjük meg a drón útvonalát és munkavégzési paramétereit. A centiméteres pontosságú pozicionálásról a drón RTK rendszere gondoskodik.

Precíz kijuttatás, szivárgás nélkül

Az Agras T10 permetező berendezése a négy fúvókán keresztül akár 2.4 liter folyadékot is képes a területre juttatni. A két csatornás szolenoid szelepek biztosítják a cseppmentes zárást és a pontos kijuttatást.

Gömb karakterisztikájú ütközésgátló radar – Nincs vakfolt

A korábbi modellek egy irányban összpontosított radarjaival szemben a T10 gömb radarja minden irányban képes érzékelni és automatikusan kerülni az útjába kerülő akadályokat, napszaktól és időjárási körülményektől függetlenül. A drón orrán és hátulján elhelyezett kettős FPV kamerával tovább növelhetjük a munkavégzés biztonságát. A nagy fényerejű fényszóróknak köszönhetően akár sötétben is élőben követhetjük a drón útját.

 

Dupla FPV kamera a nagyobb biztonságért

A dupla FPV kamerával felszerelt Agras T10 nagy felbontású elöl- és hátulnézetet biztosít, és lehetővé teszi a repülés állapotának ellenőrzését anélkül, hogy el kellene fordítania a drónt repülés közben. A beépített reflektor pedig megduplázza a repülőgép éjszakai láthatóságát, biztonságosabb éjszakai működést eredményezve.

 

Intelligens távirányító kiemelkedő fényerővel

Az új távirányító stabil élőkép átvitelt biztosít, akár 5 kilométeres távolságból, amely 67%-os teljesítmény növekedést jelent az előző generációkhoz képest. A nagy fényerejű 5.5 inches érintő kijelzője még intenzív napsütés mellett is kiválóan olvasható. A megnövelt hatékonyság érdekében az Agras T10 intelligens távirányítója képes egyidejűleg több drón biztonságos munkavégzését koordinálni. A további fejlesztések közt megtalálható az intenzívebb interferencia szűrés, a megnövelt jelerősség és a magas precizitású RTK vevőegység.

 

Folyamatos munkavégzés mindössze két akkumulátorral

A T10-hez tervezett továbbfejlesztett intelligens akkumulátor maximális teljesítményét a gyártó 1000 töltési ciklusig, vagy 660 hektár munkavégzésig garantálja. A hálózati töltő elosztó akár 10 perc alatt képes teljesen feltölteni egy akkumulátort, így a folyamatos munkavégzéshez mindössze két akkumulátorra és egyetlen töltőre lesz szükségünk.

T10 Spreading System 3.0 szóróberendezés

Az Agras T10-hez már elérhető a Spreading System 3.0 repítőtárcsás szóróberendezés, melynek segítségével 8kg töltettel juttathatunk vetőmagot, műtrágyát, vagy bármilyen granulátumot a területre. A berendezés maximális szórás szélessége 7 méter, amely lehetővé teszi az óránkénti 5,5 hektáros munkavégzést.

Részletek:

Normál ár: 1.990.000 Ft + ÁFA

Csomag ár: 3.340.000 Ft + ÁFA

Tartalmaz:

  • DJI Agras T10 drón
  • DJI Agras T10 kontroller
  • 4 db akkumulátor a folyamatos használathoz
  • Ipari töltő

Lízing ár: 1.580.000 Ft-tól ELVIHETŐ!

 

Egyéb kiegészítők:

  • Granulátum szóró: 232.000 Ft+ÁFA
  • Tartalék 30 literes tartály: 43.000 Ft+ÁFA
  • Plusz akkumulátor: 260.000 Ft+ÁFA

Ha segítségre van szüksége vagy bővebb információ érdekli, keresse bizalommal drónpilótánkat és oktatónkat:

Tóth Lajos Gergő
+36 30/385-7459
tothlajosgergo@gmail.com

Kérjen visszahívást!