fbpx

Cikkeink

Akinek a mezőgazdaság a szívügye

Beszélgetés Hernáczki Ibolyával, a Magyar Vidékért Kft ügyvezetőjével

Pályázatfigyelés

Mit is jelent pontosan a pályázatfigyelés? A Magyar Vidékért Kft-nél kiemelt fontosságúnak tartjuk azt, hogy minden egyes mezőgazdaságot, vidékfejlesztést érintő pályázati felhívás eljusson a gazdálkodókhoz, a gazdálkodó szervezetekhez.

Borszőlőültetvények támogatása

Szívesen merengünk el, ha éppen a saját borunkat kortyolgatjuk, hogy milyen lenne, ha a boraink a világ minden jelentősebb helyére eljuthatnának. Ám ahhoz, hogy a vágyálom a realitás síkjára lépjen sok mindennek teljesülnie kell.

Mezőgazdasági kisüzemek támogatása

A támogatási kérelmek benyújtására: 2021. április 6. – 2021. április 20. napjáig van lehetőség.

Tanyák fejlesztése - VP6-7.2.1.4-17

Ennek a pályázatnak köszönhetően Ön is korszerűsítheti tanyájának infrastruktúráját, annak érdekében, hogy javuljon az ön és családja életminősége.

Erdőtelepítés támogatása - VP5-8.1.1-16

Az "Erdőtelepítés támogatása" pályázat célja a klímaváltozás hatásainak csökkentése, a szél és vízerózió elleni védekezés, valamint a faanyag, mint környezetbarát nyersanyag és megújuló energiaforrás iránti növekvő igény kielégítése érdekében az erdőterület növelése.

Állattartó telepek megújításának támogatása VP2.4.1.1.9-21

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Az öntözési közösségek együttműködésének támogatása - VP5-16.5.2.-21

A jelen felhívás célja önkéntes együttműködések, öntözési közösségek létrejöttének ösztönzése, illetve működésük támogatása annak érdekében, hogy tevékenységükkel az öntözéses gazdálkodást hatékonyan megszervezzék.

KERTÉSZET - ÜLTETVÉNYTELEPÍTÉS ÉS GYÓGYNÖVÉNYTERMESZTÉS TÁMOGATÁS VP2-4.1.3.2-4.1.1.3.-5.1.1-20

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolat

    Kérjük a csillaggal (*) jelölt részeket töltse ki a kommunikáció megkönnyítése érdekében.

    TOP