Cégünknél csak és kizárólag a mezőgazdasági termelők igényei határozzák meg , mit szolgáltatunk. Az elmúlt 14 év alatt kialakult tevékenységeink a mezőgazdasági adminisztratív munkák végzése, támogatás igénylések, a felnőttképzés, és a  pályázatírás.

Szervezetünk a következő lépésben a termelőink szakmai szaktanácsadásban vállal szerepet.

Ehhez keresünk olyan Agrár végzettségű és szakmai tapasztalattal bíró szakembereket, akik munkájukkal képviselni tudják azt a szakmai szemléletet, ami a gazdálkodók termelői tevékenységét minél inkább a minőségi termék előállítás irányába fordítja, a költséghatékonyság, versenyképesség, innovatív a piacon már elérhető termesztési technológiák, technológiai sorok termelésbe történő bevezetésével, az alábbi területeken:

Növényvédelem és technológiai tanácsadás
szántó
gyümölcsös
zöldség
Bio szántó
Bio gyümölcsös
Bio zöldség
Tápanyag gazdálkodás
TMMG  (Talaj megújító mezőgazdaság)
Technológiai tanácsadás
Baromfi
Sertés
Szarvasmarha
Juh, Kecske
Öntözési tanácsadás
Post harvest tanácsadás
Preciziós eszközök bevezetése a termelésbe
Élelmiszeripari üzem létesítés (kistermelői  és  közepes méretű üzem)
REL (Rövid Ellátási Lánc) kialakítása
Gazdaság fejlesztési tervezés

Feladat:

  • Profi szakmai felső vezetés (szenior szaktanácsadó) mellett és irányítása alatt a gazdálkodókkal napi szintű kapcsolattartás, tájékoztatás, együtt működés
  • Elérni, hogy a szerződött partnerünk gazdasága jövedelmezőségben, versenyképességben, minőségi, piacos, eladható termék előállításban fejlődjön, gyarapodjon.
  • Egyéni gazdaságukra szabott szaktanácsadási , technológiai tervek bevezetése, technológiai elemek adaptálása egyéni gazdaságokba, tehát nem csak tájékoztató jellegű szaktanácsadás, de együttműködő partnerség elérése a gazdával, arra, hogy szemléletének formálása révén nagyobb eredmények legyenek elérhetők, min  amit addig elért a gazdálkodó (minőségben, mennyiségben)

Input anyag forgalmazás , gép értékesítés kizárt.

A munkavégzés bérszámfejtett megbízási szerződés keretében történik, ami teljesítmény bér alapú fizetést jelent. Mint megbízási szerződés azt jelenti, hogy célfeladatok vannak, táppénz és szabadság nincs, viszont a munkavégzés leállása miatt arra az időre más végzi a munkáját, és az illető bére lesz kevesebb. A munka elvégzésével viszont a bér kifizetésre kerül.

Útiköltség elszámolás van, természetesen ez a mi költségünk.

A szakmai szaktanácsadás szervezetünk általi lefedettsége Dunán inneni megyék.

A szaktanácsadó általi területi munkavégzés a lakhelyéhez közeli  vagy maga által megjelölt, kiválasztott kistérség(ek), jórészt ott, ahol ismeretségi köre van.

Munkavégzés kezdete:  egy sikeres állás interjú majd egy 4 napos Nyíregyházai képzés után azonnal.

Fényképes önéletrajzát az ibolya.hernaczki@videkert.hu címre várom.

Magyar Vidékért Kft.

Személyzeti ügyekkel foglalkozó kollégánk:

Orbán István: 20/53-47-977