Hallgatónk mondta: „Az óriási tudástár és a száraz anyagok emészthető tálalása mellett kiemelném az előadók és az oktatók szakmai és emberi minőségét.”

2024. máj. 10. | HÍREK | 0 hozzászólás

Számunkra mindig hallgatóink visszajelzése és véleménye a legfontosabb!

Attila, a Magyar Vidékért egyik hallgatója, akit jelenleg egyetlen egy gyakorlati vizsga választ el a Nébihes regisztrációtól, hogy hivatalosan elismert növényvédelmi drónpilótává váljon, most ő osztotta meg tapasztalatait a képzéseinkkel kapcsolatban:

„2019-ben iratkoztam be monitoring drón oktatásra a Magyar Vidékért Kft.-nél, mely során találkoztam életemben először egy permetező drónnal, ami azonnal megragadta az érdeklődésemet. 2020 márciusában már egy saját drónt is beszereztem, és akkor fogalmazódott meg bennem, hogy növényvédelmi drónpilóta szeretnék lenni.”

„Mind saját földemen, mind pedig szolgáltatásként szeretném használni a drónt,amennyiben azt a jövőben a jogszabályi háttér lehetővé teszi és ehhez szerettem volna magam is továbbfejleszteni a képzés révén.”

„A Magyar Vidékért Kft. egy nagyon rugalmas cég és folyamatosan harcol a diákok érdekeiért. Az óriási tudástár és a száraz anyagok emészthető tálalása mellett kiemelném az előadók és az oktatók szakmai és emberi minőségét. A beszélgetések mindig hasznosak és színvonalasak voltak.”

„Külön kiemelném a gyakorlati oktatásokat is, melyek naprakészek és változatosak, számos különböző dróntípussal való tapasztalatszerzést biztosítanak.”

„A drónozás adminisztrációs része kezdetben kicsit bonyolultnak tűnt, de mint mindig, a gyakorlat hozta meg az igazi tudást. Nagyon fontos figyelni a hibákra, mivel a drónokkal kapcsolatos hibák nagyon komoly következményekkel járhatnak, akár több száz ember munkáját is megnehezítve.”

„A drónpilóta foglalkozás egy gyönyörű, ugyanakkor fizikailag megterhelő munka, amelyhez rendkívül nagy fegyelmezettség szükséges.”

Ha te is szeretnél növényvédelmi drónpilóta lenni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

4400, Nyíregyháza, Kemecsei út 14/a

+36 42/430-313, 20/534-9390

kepzesinfo@videkert.hu