PÁLYÁZATFIGYELÉS A MAGYAR VIDÉKÉRT KFT-NÉL

Mit is jelent pontosan a pályázatfigyelés?

A Magyar Vidékért Kft-nél kiemelt fontosságúnak tartjuk azt, hogy minden egyes mezőgazdaságot, vidékfejlesztést érintő pályázati felhívás eljusson a gazdálkodókhoz, a gazdálkodó szervezetekhez.

Nálunk, a pályázatfigyelés egy alapos beszélgetéssel kezdődik, amikor is jobban bepillantást nyerünk az adott gazdálkodó életébe. Górcső alá veszünk minden egyes területet, amiről az ügyfelünk úgy gondolja, hogy a fejlesztésével a gazdálkodása, versenyképesebb, jövedelmezőbb, vagy csak, ha egyszerűen stabilitását szeretné fokozni, a már működő vállalkozásának. Megvizsgáljuk a gazdálkodás erősségeit, gyengeségeit, valamint a lehetőségeit, és veszélyeit. Egy úgynevezett SWOT- analízist készítünk, amelyekből kiderül az, hogy melyek lehetnek azok a területek, amiket fejleszteni kellene. Miután pontos képet kaptunk a gazdálkodásról, ezután már könnyedén kitudjuk szűrni azt, hogy a gazdálkodónak, mely pályázatok lehetnének hasznosak, akár nem is csak a Vidékfejlesztési Programból. Amikor kiírták a pályázatot véleményezésre, akkor a tapasztalt pályázatíróink pedig meg keresik a gazdálkodó partnereinket , és tájékoztatják a konkrét teendőkről.

Ez a szolgáltatás azoknak a gazdáknak lehetnek hasznosak, akik folyamatosan fejlődni szeretnénk, és ehhez minél több nyertes pályázatot, és támogatást akarnak bevonni. De idő hiányában nem érnek arra rá, ( mert ezerfelé van a figyelme ) hogy naponta a pályázatokat keresgessék, és az ezekkel kapcsolatos, sokszor teljesen kusza jogszabályokat értelmezzék.

Mi a Magyar Vidékért Kft-nél levesszük ezt a terhet a gazdákról, és egy együttműködés keretében a gazdálkodókat rendszeresen tájékoztatni fogjuk. Ez az összeg, ha napi szinten lebontjuk 76 forintot jelent. Önnek megérne ennyi ráfordítást, ha naprakész lehetne a pályázati kiírásokkal, és feltételrendszerrel kapcsolatban. Ha igen, akkor vegye fel a kapcsolatot velünk még ma.

pályázatfigyelés